Dienstverlening en het coronavirus

Inzet artsen en coaches arbeid & gezondheid

We hebben moeten besluiten om alle spreekuren om te zetten naar telefonische spreekuren. Wij zijn daarmee gestopt met face-to-facegesprekken. Professionals werken dus zoveel als mogelijk vanuit huis of zo nodig vanuit ons kantoor of een ruimte waar je solistisch kunt werken. Voorlopig geldt deze maatregel zonder einddatum. We hebben het videobellen (via WeSeeDo) veilig en met goede kwaliteit ingevoerd. Medewerkers krijgen dan van ons een e-mail met instructie. De klanten die zelf plannen worden benaderd om hun medewerkers te informeren zodra dit gaat starten. Ook worden onze artsen, begrijpelijk, ingezet op allerlei aanvullende vragen rondom het coronavirus. Gelet op het belang willen wij daar maximaal aan voldoen. Dit zet echter druk op de spreekuurcapaciteit. Het kan daarom zijn dat de medewerker gebeld wordt door een andere arts of een coach arbeid & gezondheid van ons. Wij vragen uw begrip daarvoor.

Wilt u extra ondersteuning bij de coronamaatregelen voor uw organisatie? Neem dan contact op met ons secretariaat 024 – 371 77 99.

Inzet arbeidsdeskundigen

We laten u weten dat de arbeidsdeskundige onderzoeken gewoon doorgang vinden. Het arbeidsdeskundige onderzoek wordt via een videoverbinding uitgevoerd. Uw medewerker ontvangt van zijn of haar arbeidsdeskundige een mail met instructie. Het is belangrijk om afspraken door te laten gaan, want het UWV heeft aangekondigd dat uw re-integratieverplichtingen ook in de deze periode van kracht blijven. Onze dienstverlening wordt digitaal doorgezet met dezelfde kwaliteit als de gebruikelijke dienstverlening. Mocht u nog vragen hebben over de inzet van de arbeidsdeskundigen en deze maatregel of uw re-integratieverplichtingen, dan kunt u hen bellen of mailen. Jeanette Bulte is te bereiken op 06 – 44 33 86 22 of j.bulte@debedrijfspoli.nl en
Tonnie Mans op  06 – 34 10 63 78 of t.mans@debedrijfspoli.nl.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 19 mei 2020 om 16.00. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op, het is dus mogelijk dat de informatie in dit bericht inmiddels alweer verouderd is.