Over ons

De Bedrijfspoli is een regionale arbodienst uit Nijmegen, opgericht in 2005 door twee bedrijfsartsen. Zij geloofden erin dat arbodienstverlening anders moest kunnen! Een visie met korte lijnen tussen bedrijf en arbodienst en concrete adviezen in plaats van uitgebreide rapportages. In de jaren daarna hebben we een groei doorgemaakt. Vanaf 2007 is De Bedrijfspoli gecertificeerd als arbodienst (ISO 9001, ISO 27001 en RCA) en inmiddels uitgegroeid naar een organisatie van zo’n 45 medewerkers, waaronder (bedrijfs)artsen, adviseurs inzetbaarheid, coaches arbeid en gezondheid, arbeidsdeskundigen en medisch secretaresses.

Onze dienstverlening is nog steeds te typeren als direct, persoonlijk, meedenkend maar vooral meerwaardeleverend. Wij positioneren ons tussen de grote landelijke arbodiensten en de zelfstandige bedrijfsartsen in. Op dit moment hebben wij een klantenbestand van zo’n 450 bedrijven en organisaties, met in totaal ca. 60.000 aangesloten medewerkers. De Bedrijfspoli heeft haar hoofdvestiging in Nijmegen en diverse andere spreekuurlocaties zoals Arnhem, Den Bosch, Enschede, Leusden en Oss. Hiernaast werken wij op locatie bij diverse bedrijven op locatie tussen Zwolle, Utrecht en Eindhoven.

Opening De Bedrijfspoli

De opening van ons nieuwe pand in 2015.

De Bedrijfspoli maakt onderdeel uit van de Prevermo Groep BV sinds 2019, samen met de werkmaatschappijen AdapticsAmplooiADEA en Rienks Arbodienst. Onze missie is om iedereen die kan werken, duurzaam te laten participeren. De Prevermo Groep BV biedt integrale oplossing op het gebied van preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit gericht op het verhogen van productiviteit en levensgeluk van medewerkers. Met als strategie: het verzorgen van onderscheidende dienstverlening op de gebieden preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit teneinde de inzetbaarheid van medewerkers van klanten duurzaam te bevorderen.

Medewerkerkracht-3

Medewerkerkracht

Wij geloven in medewerkerkracht, dat gevormd wordt door het werken aan je eigen gezondheid en het van toegevoegde waarde willen blijven voor je werkgever. Lees hier meer over medewerkerkracht.

SBCA certificaat
logo
Managementsysteem certificaat

Meer weten over De Bedrijfspoli? Lees verder over ons team, onze pakketten of nieuws.