Over ons

De Bedrijfspoli is een regionale arbodienst uit Nijmegen, opgericht in 2005 door twee bedrijfsartsen. Zij geloofden erin dat arbodienstverlening anders moest kunnen! Een visie met korte lijnen tussen bedrijf en arbodienst en concrete adviezen in plaats van uitgebreide rapportages. In de jaren daarna hebben we een groei doorgemaakt. Vanaf 2007 is De Bedrijfspoli gecertificeerd als arbodienst (ISO 9001:2008 en RCA) en inmiddels uitgegroeid naar een organisatie van zo’n 45 medewerkers, waaronder (bedrijfs)artsen, adviseurs inzetbaarheid, coaches arbeid en gezondheid, arbeidsdeskundigen en medisch secretaresses.

Vanaf 2016 maakt De Bedrijfspoli deel uit van de Prevermo Groep BV, dat zich richt op oplossingen op het terrein van preventie, verzuim en mobiliteit. Onze directie wordt gevormd door Ton Theloosen.

Onze dienstverlening is nog steeds te typeren als direct, persoonlijk, meedenkend maar vooral meerwaardeleverend. Wij positioneren ons tussen de grote landelijke arbodiensten en de zelfstandige bedrijfsartsen in. Op dit moment hebben wij een klantenbestand van zo’n 450 bedrijven en organisaties, met in totaal ca. 60.000 aangesloten medewerkers. De Bedrijfspoli heeft haar hoofdvestiging in Nijmegen en diverse andere spreekuurlocaties. Hiernaast werken wij op locatie bij diverse bedrijven op locatie tussen Zwolle, Utrecht en Eindhoven.

Opening De Bedrijfspoli

De opening van ons nieuwe pand in 2015.

Medewerkerkracht-3

Medewerkerkracht

Wij geloven in medewerkerkracht, dat gevormd wordt door het werken aan je eigen gezondheid en het van toegevoegde waarde willen blijven voor je werkgever. Lees hier meer over medewerkerkracht.

SBCA certificaat
logo
Managementsysteem certificaat

Meer weten over De Bedrijfspoli? Lees verder over ons team, onze pakketten of nieuws.