De Bedrijfspoli is een regionale arbodienst opgericht in 2005 in Nijmegen door twee bedrijfsartsen. Arbodienstverlening moest in hun ogen ook anders kunnen! Een visie met korte lijnen tussen bedrijf en arbodienst en concrete adviezen in plaats van uitgebreide rapportages. In de jaren daarna heeft De Bedrijfspoli een mooie groei doorgemaakt. Vanaf 2007 is De Bedrijfspoli gecertificeerd als arbodienst (ISO 9001:2008 en RCA) en inmiddels uitgegroeid naar een organisatie van zo’n 45 medewerkers, waaronder (bedrijfs)artsen, adviseurs inzetbaarheid, coaches arbeid en gezondheid, arbeidsdeskundigen en medisch secretaresses.

Vanaf 2016 maakt De Bedrijfspoli deel uit van de Prevermo Groep BV, die zich richt op oplossingen op het terrein van preventie, verzuim en mobiliteit. De directie van De Bedrijfspoli wordt gevormd door Ton Theloosen.

Onze dienstverlening is nog steeds te typeren als direct, persoonlijk, meedenkend maar vooral meerwaardeleverend. Wij positioneren ons tussen de grote landelijke arbodiensten en de zelfstandige bedrijfsartsen in. Op dit moment hebben wij een klantenbestand van zo’n 450 bedrijven en organisaties, met in totaal ca. 60.000 aangesloten medewerkers. De Bedrijfspoli heeft haar hoofdvestiging in Nijmegen en een spreekuurlocatie in Den Bosch. Hiernaast werken wij op locatie bij diverse bedrijven op locatie tussen Zwolle, Utrecht en Eindhoven.